Installatie van zonneboilers

Bvba De Bondt - Zonneboilers Een professionele installateur nodig gespecialiseerd in het plaatsen van zonneboilers? De Bondt is al jaren het aanspreekpunt voor zonneboliers in de regio Londerzeel. Bij ons kiest u voor kwaliteit.

Milieuvriendelijk en voordelig

Met een zonneboiler kan u op een milieuvriendelijke en voordelige wijze sanitair warm water produceren door de opvang van gratis zonne-energie door zonnecollectoren. Om een goede en rendabele werking te verkrijgen geldt hier natuurlijk ook dat de plaatsing correct dient uitgevoerd te worden. Bij De Bondt in Londerzeel bent u zeker aan het juiste adres.

Het rendement van een zonneboilersysteem met een oppervlakte van slechts 4 tot 6 vierkante meter dekt op jaarbasis tot 60 procent van warmwaterbehoeften van een gemiddeld gezin.

Erkend aannemer

Wanneer u uw zonneboiler laat plaatsen door een erkend aannemer komt u in aanmerking voor zeer aantrekkelijke premies en subsidies van de netbeheerder en de gemeente. Dat kan gaan tot 2.300 euro.

Advies nodig van een ervaren zonneboiler-installateur? Contacteer ons voor een afspraak. Wij plaatsen uw zonneboiler met de nodige vakkennis en enthousiasme.

Back to Top