Verwarming voor renovatie en nieuwbouw

Bvba De Bondt - Verwarming Op gebied van de installatie van uw centrale verwarming is er veel mogelijk. De Bondt biedt u een brede waaier aan verwarmingsketels voor renovatie en nieuwbouw en geeft raad doorheen uw project. Wij staan in voor de installatie, de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van uw centrale verwarming in regio Londerzeel.

Erkend installateur

Een betrouwbare verwarmingsinstallatie is geen overbodige luxe. Een grondige advisering is dan ook aangewezen. De centrale verwarming en haar leidingen zijn verweven in de structuur van uw woning en voorzien u te allen tijde van warm water. Als erkend installateur centrale verwarming plaatsen wij uw verwarmingsinstallatie dan ook met de nodige zorg en kennis van zaken.

Op het gebied van centrale verwarming hebt u een ruime keuze. Het onderscheid in kwaliteit van verschillende verwarmingsinstallaties wordt meestal pas duidelijk na enkele jaren. Beslissen voor een kwalitatieve verwarmingsinstallatie is dan ook de beste keuze. Wij werken onder meer met de merken Junkers, Buderus, Viessmann en Weishaupt.

Stookketels

Wij zijn met name gespecialiseerd in het vervangen van oude stookketels door nieuwe. Wij nemen alles voor onze rekening: van het leggen van de leidingen tot het plaatsen van de radiatoren, van de merken Radson, Vasco en Jaga.

Of u nu kiest voor vloerverwarming, radiatoren of een ander verwarmingselement, het onderhoud van de centrale verwarmingsketel is en blijft noodzakelijk voor de blijvende goede werking van de cv ketel en het behouden van het rendement. Bovendien is het onderhoud van centrale verwarmingsketels verplicht in Vlaanderen.

Voor uw verwarming in de regio Londerzeel kiest u dus best voor De Bondt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Back to Top