Laat uw sanitair over aan een vakman

Bvba De Bondt - SanitairZeker na een drukke dag kan uw badkamer een echt ontspanningsoord zijn. Het sanitair vormt dan ook een belangrijk onderdeel van uw woning. Wilt u uw badkamer graag in een nieuw jasje steken, of zoekt u een leuk extraatje zoals een stoomdouche of jacuzzi? Dan kunnen wij zeker iets voor u betekenen.

Woning

Bij Sanitair De Bondt in Londerzeel kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met het sanitair van uw woning. Zo werken wij samen met verschillende groothandels waar u op zoek kunt gaan naar het sanitair van uw dromen.

Heeft u uw keuze kunnen maken? Dan maken wij de bestelling, leveren alles (van toiletten tot inloopdouches) en zorgen bovendien ook voor de plaatsing. Zelfs leidingswerk behoort tot onze diensten. Op deze manier ligt het volledige proces in onze handen, iets wat alleen maar voordelen met zich meebrengt.

Kwaliteit

Om ervoor te zorgen dat u jarenlang zorgeloos kan genieten van uw sanitair werken wij bovendien enkel met topmerken en topmaterialen. Ook kunnen wij bij u in de badkamer acrylwanden zetten die uitstekende bestand zijn tegen vochtproblemen.


Om uw sanitair in regio Londerzeel tot in de puntjes te verzorgen bent u bij De Bondt aan het juiste adres. Van een douche, bad, lavabo en wc tot een stoomdouche of jacuzzi, wij zoeken samen met u de juiste oplossing voor uw behoeften en budget.

Bovendien kunt u bij ons niet alleen terecht voor standaard oplossingen maar behoren ook duurzame systemen zoals zonneboilers tot ons assortiment. Wilt u hier graag meer informatie over, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Back to Top