Sanitaire installaties De Bondt in Londerzeel

BVBA De Bondt in Londerzeel is gespecialiseerd op het gebied van centrale verwarming en sanitaire installaties regio Londerzeel en omstreken. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor ventilatiesystemen en volgen wij steeds de nieuwste tendensen wat betreft duurzame energie.

Voor particulier en industrie

Hoewel wij vooral werken binnen de particuliere sector verzorgen wij eveneens installaties voor appartementsbouw en industrie. Bovendien hebben wij intussen al twintig jaar ervaring in alle mogelijke sanitaire en verwarmingswerken.

Zoekt u dus een bedrijf dat van alle markten thuis is, dan is Sanitair en verwarming De Bondt uw aangewezen partner in de regio Londerzeel, Wolvertem, Meise, Puurs, Kapelle-op-den-Bos en Breendonk.

Specialisaties

Wij zijn met name gespecialiseerd in het vervangen van oude stooktoestellen door nieuwe. En ook de installatie van zonneboilers kent voor ons geen geheimen. Verluchting van uw huis is essentieel. Daarom nemen wij ook de ventilatie voor onze rekening.

Wilt u graag een afspraak maken? In samenspraak met de klant worden hier de mogelijkheden besproken en vervolgens kan een gedetailleerde offerte worden opgemaakt. Neem daarom snel contact met ons op.

Back to Top